donateur worden?

De Universiteit Amersfoort werkt zonder subsidie. De activiteiten, georganiseerd in  Salons, hopen we grotendeels met de vrijwillige bijdragen van het publiek te kunnen bekostigen (waardebepaling achteraf). De huur van de fabriek - het Magazijn alleen al kost €1500 per maand- is daarmee nog niet betaald. Een substanciële financiële bijdrage van sponsoren en donateurs is dus zeer welkom. Lijkt het u niet geweldig:  een Universiteit helpen oprichten; niet iedereen kan dat zeggen... U wel, als u nu  donateur wordt, hoort u bij de 'founders' van het eerste uur!

U kunt ook een stukje van de rode loods, het Magazijn, adopteren per maand. Hiermee maakt u het fundamentele onderzoek op het snijvlak van Wetenschap en Kunst mogelijk in de Universiteit Amersfoort. U kunt de Universiteit Amersfoort ook sponsoren in natura, met mankracht of spullen, tweede hands is geen probleem. We zitten nog verlegen om een flink aantal zaken, zoals goedgekeurde schuimblussers en CO2 blussers, verwarming. Neemt u voor sponsoring contact op met Harmen Zijp of Diana Wildschut.

Behalve de eer, staat er nog iets anders tegenover het donateurschap. Nee, u krijgt geen versierde stoel of kortingskaart, geen naambordje of eervolle bedrijfsvermelding op de website of gevel. U krijgt met uw donatie echter wel een heel belangrijk voorrecht: namelijk het recht dat u uzelf en uw stadsgenoten geeft om gebruik te kunnen maken van een eigen experimentele Universiteit!

JA, ik wil donateur worden van de Universiteit Amersfoort. Het donateurschap kan jaarlijks worden verlengd, het gaat niet automatisch.
ik maak een bedrag over van €......... op rekeningnr. 131072404 ten name van Stichting Absurd Nederland, onder vermelding van Universiteit Amersfoort.

naam:.....................
adres:.....................
plaats:.................... 
e-mail*:...................                                                  

*   u ontvangt de nieuwsbrief per e-mail
** dit formulier, invullen opslaan en mailen aan info@universiteitamersfoort.nl.
nl